Onze visie

De financiële factor is belangrijker dan ooit. U wordt gevraagd een bijdrage te leveren aan uw corporatie of zorginstelling.

Daarin ondersteunen we u graag met:

  • Praktische kennis rondom actuele onderwerpen
  • Korte kennisintensieve opleidingen passend bij uw vraag
  • Een verrijking van uw professionele netwerk
  • Ontmoeting van vakcollega’s uit uw sector
  • Hoogwaardige docenten en trainers uit het financiële vak

Onze aanpak

Actuele kennis, inhoud en verdieping met uw vraag als uitgangspunt! Dat is waar wij voor staan!

Onze docenten werken in financiële functies en kennen de sector. Het cursusmateriaal en de inhoud wordt continu geactualiseerd en bijgesteld. Met een goede intake vooraf zorgen we dat uw leervragen centraal staan. Uiteraard evalueren we na afloop de opleiding en het resultaat.

Onze docenten

Onze docenten maken het verschil. We zijn dan ook bijzonder trots op ons docentenkorps, veelal werkzaam bij een corporatie of zorginstelling, een bijzondere instelling of gerenommeerd adviesbureau. Wij staan met onze vakdocenten voor maximale kwaliteit.

Onze accommodaties

Onze open opleidingen verzorgen wij in kwalitatieve en goed bereikbare accommodaties. Vaak in het midden van het land, in een ontspannen en inspirerende omgeving.

Kleinschalige, sfeervolle accommodaties; prettige, lichte ruimtes en een groene omgeving: we zorgen voor de juiste randvoorwaarden zodat u kunt leren!

Twee sterke partners

Finance Ideas Academy is een gezamenlijk initiatief van Finance Ideas en Kjenning.

De inhoudelijke kwaliteit van Finance Ideas en de didactische, organisatorische en onderwijskundige kwaliteiten van Kjenning bieden u maximaal resultaat.

Logo Finance Ideas

Logo Kjenning

Meer informatie

Bel mij terug

    Stuur mij meer informatie

      Typ hier uw vraag...